Innovativa platser sökes

Vill du förvandla dina utrymmen till en hett eftertraktad Pastell-destination?

Sträva efter gemensam framgång

Vi är alltid ute efter samarbeten med pålitliga partners för att skapa enastående upplevelser tillsammans!

Passar vi ihop?

Låt oss utforska möjligheterna till ett givande samarbete!

Bli en del av Pastell-familjen

Vi på Pastell är alltid på jakt efter nya spännande samarbetspartners för att ta vår kulinariska resa till nya höjder. Oavsett om du är fastighetsägare med lediga lokaler, leverantör med unika produkter eller en annan form av partner med samma passion för kreativitet och innovation, så finns det möjlighet att skapa något extraordinärt tillsammans.

För fastighetsägare: Har du en lokal som skriker efter att bli omvandlad till en levande matdestination? Vi på Pastell kan erbjuda en fantastisk möjlighet att skapa en pulserande plats där människor samlas för att njuta av god mat och inspirerande atmosfär. Med vår unika smakprofil och trendiga koncept kan vi förvandla dina lokaler till en eftertraktad destination för matälskare och trendmedvetna besökare.

För leverantörer och andra partners: Vi letar alltid efter passionerade leverantörer och samarbetspartners som delar vår vision om att erbjuda enastående matupplevelser. Tillsammans kan vi skapa spännande rätter med kvalitativa råvaror och inspirera våra gäster med innovativa smaker och koncept. Vi är öppna för samarbeten inom olika områden, så tveka inte att höra av dig om du tror att vi kan skapa magi tillsammans.

Oavsett vilken typ av samarbetspartner du är, kan du förvänta dig att bli en del av Pastell-familjen och uppleva en stark gemenskap där vi alltid lyfter varandra och strävar efter att erbjuda det bästa för våra gäster. Vi är stolta över att vara en del av matrevolutionen och vi vill att du ska vara med oss på denna spännande resa.

Kontakta oss idag för att utforska möjligheterna till ett framgångsrikt partnerskap med Pastell!

Fastighetsägare

Har du lediga lokaler? Pastell söker platser i Stockholm och Mälardalen med potential att bli nästa heta Pastell-destination. Kontakta oss redan idag!

Mejla oss på etablering@pastellgroup.se

Leverantörer

Har du något att erbjuda? Kontakta oss för att utforska ett potentiellt samarbete kring dina varor eller tjänster. Tillsammans kan vi skapa något unikt och gynnsamt för oss båda.

Mejla oss på   info@pastellgroup.se

Övriga samarbeten

Vill du samarbeta med oss men de första två alternativen passar inte in på dig? Hör av dig till nedan mejl så lotsar vi dig rätt! 

Mejla oss på   info@pastellgroup.se