Bli en del av Pastell-teamet!

Hoppa ombord på vår resa och hjälp oss att förvandla mat till en cool och trendig upplevelse.

Klättra i karriären med Pastell!

Var med oss från start och forma din egen framgångssaga i ett företag som växer snabbare än rosmarin på sommaren.

Gör karriär i matens färgstarka värld!

Vi söker kreativa själar som är redo att ta sin karriär till nästa nivå inom det mest spännande företaget i Sverige!

Connecta med oss idag!

Våra roller

Restaurangchef

Som restaurangchef på Pastell är du vår rockstjärna på plats! Du styr showen, tar hand om ditt team och din butik, och levererar kulinariska upplevelser som folk aldrig glömmer. Klar att bli en smakernas mästare? Gör ditt move – steget mot framgång börjar här!

Restaurangbiträde

Som restaurangbiträde hos Pastell är du frontfiguren som skapar det magiska Pastell-momentet för våra gäster! Med fokus på förstklassig service och vårt lättillgängliga, men ändå himmelska, matutbud, får du chansen att göra varje gästbesök till en höjdpunkt. Är du redo att sprida Pastell-glädje och bli en stjärna i vårt team? Din resa börjar här!

Supportkontor

Dyk in bakom scenen på Pastell! På vårt supportkontor håller du hjulen rullande och driver vår vision framåt. Från ekonomi till marknadsföring – ditt arbete spelar en avgörande roll i Pastell-världen. Redo att forma framtiden för mat? Vi ses backstage hos Pastell!

Välkommen till Pastell – här är jobbet mer än bara en ‘nine-to-five’. Vi är en sprakande mix av kreativa själar, drivna visionärer och matälskande rebeller. Hos oss får du chansen att jobba sida vid sida med inspirerande individer i en atmosfär som sprudlar av positiv energi.

Vi tar inte bara hand om våra gäster, vi bryr oss om varje teammedlem. Vi lyfter, lyssnar och lär av varandra för att tillsammans skapa en verksamhet vi alla är stolta över. Vi är på en spännande resa, och vi vill att du ska vara med oss varje steg på vägen. Så, är du redo att hoppa ombord och hjälpa oss att göra Pastell till Sveriges mest trendiga smakdestination?